Herken je jouw organisatie in onderstaande punten?

1. Zoeken is jouw ding
Where is Waldo is jouw favoriete boek. Urenlang lekker op zoek naar een specifiek figuurtje, je geniet ervan. Waarom zou je al je mediabestanden centraal opslaan? Zo gaat de lol van het zoeken wel snel verloren. Jij houdt van zoeken!

2. Je bent een kei in loslaten
Jouw zoontje leert fietsen zonder zijwieltjes, maar jij gaat er echt niet naast rennen. Jij kunt prima loslaten. Wat heb je dan aan een beeldbank waarmee je de volledige controle hebt over de toegangsrechten, de woordenlijsten, het copyright en het monitoren van het gebruik van jouw foto’s? Dat regelt zichzelf allemaal wel…

3. Tijd genoeg
Jij leeft in het nu. Dus je hebt alle tijd van de wereld. De foto’s die je van je camera op je laptop wilt opslaan verklein je daarom gewoon per stuk. Verder vind je het echt geen probleem om alle trefwoorden handmatig aan je foto’s toe te voegen. Een automatische workflow van dit soort handelingen is voor jou echt overbodig.

4. Je traint graag je geheugen
Stipt om 9.40 uur zit je dagelijks klaar voor de buis om te kijken naar MAX geheugentrainer. Jij vergeet echt geen enkel wachtwoord. Het is voor jou geen enkel probleem om veel verschillende wachtwoorden te onthouden. Eenmalig inloggen met hetzelfde wachtwoord voor al je applicaties (Single Sign On), je moet er niet aan denken.

5. Je werkt graag zelfstandig
Jij hebt niemand nodig om je werk goed te kunnen doen. Samenwerken werkt zo vertragend, je weet echt prima zelf wat het beste werkt. Je hebt echt geen collega’s nodig om te overleggen over welk beeld je het beste kunt gebruiken voor de cover van jullie bedrijfsmagazine. Je hebt dan ook niets aan een beeldbank met een albumfunctie om foto’s te delen met je collega’s.

6. Genoeg van social media
Mensen die zich uitgeven voor iemand anders. Facebook die al jouw gegevens verkoopt aan adverteerders die er veel geld voor betalen. De complete tijdsverspilling van dagelijks meerdere keren je Instagram en Twitter checken. Kortom, je hebt je buik vol van social media. Een beeldbank waarmee bezoekers jouw foto’s kunnen delen op social media hoeft voor jou dan ook echt niet.

Mocht je hier nu niets in herkennen, neem dan contact met ons op. We vertellen je graag hoe een beeldbank jou kan ondersteunen in je marketing- en communicatiewerk.