Agencia Uno

We zorgen er altijd voor dat onze software zoveel mogelijk voldoet aan de eisen en verwachtingen van onze klanten.

Als MediaFiler feilloos werkt, draagt dat bij aan de productiviteit en processen van een bedrijf. Niet elke klant is hetzelfde en niet in elk bedrijf heeft onze software dezelfde impact.

Een mooi voorbeeld van een bedrijf waar de MediaFiler mediabank een grote rol speelt in de bedrijfsprocessen, is het Chileense Agencia Uno.

Agencia Uno is een Chileens foto-agentschap gespecialiseerd in fotografie op gebied van nationaal nieuws, politiek, sport, economie en entertainment. Het agentschap is de grootste aanbieder van voetbalfotografie in Chili. Dit jaar bestaat Agencia Uno 5 jaar. In die tijd heeft het zich ontwikkeld tot het grootste media-agentschap van Chili, volledig ondersteund door MediaFiler software. MediaFiler is van fundamenteel belang omdat het bedrijf er 24 uur per dag van afhankelijk is, 365 dagen per jaar.

In een gesprek met Jordi Lorente, regiodirecteur MediaFiler Spanje, legt Mario Davila, eigenaar van Agencia Uno, uit wat MediaFiler voor hen betekent:

“Agencia Uno bestaat nu 5 jaar. Ik herinner me nog dat je me tijdens onze eerste ontmoeting liet kennismaken met MediaFiler. Je zei toen dat het de beste software in de markt was, en het bedrijf daarmee de beste toekomst had. Je had helemaal gelijk. Zoals je al had voorzien, ben ik heel tevreden en dankbaar voor alle hulp en ondersteuning van jou en van MediaFiler. Agencia Uno is vandaag de dag het grootste media-agentschap in Chili dankzij MediaFiler. Ik hoop dat we nog vele jaren zullen samenwerken!”

We feliciteren Agencia Uno met het vijfjarig jubileum en hopen dat onze samenwerking nog lang zal duren!

bezoek de website van Agencia Uno