We doen net dat beetje meer

Dat je bij ons terecht kunt voor projecten op het gebied van digital asset management, wist je natuurlijk al. Maar wist je dat wij ook het projectmanagement kunnen verzorgen? We coördineren het project van begin tot einde, in nauw overleg met een aangewezen persoon binnen het bedrijf.


Plan van Aanpak

Projectmanagement begint met een plan van aanpak waarin beschreven wordt welke stappen nodig zijn om een bepaald product op te kunnen leveren. Stappen zijn bijvoorbeeld het inventariseren van de wensen, aantal gebruikers/medewerkers, integreren van bestaande programma’s of nieuwe koppelingen realiseren en rechten instellen per medewerker.

Na het plan van aanpak worden alle stappen uitgevoerd. Ondertussen houden we goed contact met de klant, waarbij alle communicatie via de aangewezen contactpersoon verloopt. Dat werkt wel zo prettig en overzichtelijk. Eens in de zoveel tijd overleggen we met de klant om openstaande punten te bespreken en de puntjes op de i te zetten. Tijdens deze overleggen wordt ook een streef-, test- of opleverdatum afgesproken.


Nazorg

Maar het projectmanagement eindigt niet bij een opleverdatum, daarna volgt nog een heel belangrijk deel: nazorg. De klant heeft altijd de mogelijkheid om vragen te stellen. De klant kan bellen, mailen of langskomen, wat voor beide partijen het handigst is. En wederom is er dan ruimte om puntjes op de i te zetten.

Tijdens een project ontzorgen we de klant zoveel mogelijk. Uiteraard moet de klant wel cruciale informatie aanleveren en aantal zaken uitzoeken. Maar het IT-gedeelte wordt door ons verzorgd en opgeleverd in hapklare stukken. Het belangrijkste is dat de klant aan het einde van het traject achter zijn computer gaat zitten en denkt: “Wow, alles werkt en het systeem doet precies wat we voor ogen hadden!” Dan is het project wat ons betreft geslaagd.