De beeldbanksoftware van MediaFiler is wereldwijd in gebruik. Klanten zijn vooral de corporate marketing- en communicatie-afdelingen van allerlei organisaties.

We werken intensief samen met grote, internationale organisaties, lokale bedrijven en overheidsinstellingen. We zorgen ervoor dat hun digitale assets op de juiste manier worden georganiseerd. De resultaten die we behalen zorgen ervoor dat we in veel gevallen een duurzame samenwerking hebben bereikt.

Door de snelheid, de gebruiksvriendelijkheid en de mond-tot-mondreclame breidt de klantenkring zich steeds verder uit. Een aantal klanten gebruikt twee of drie onafhankelijke beeldbanken naast elkaar. Anderen gebruiken MediaFiler in combinatie met plug-ins om zo de beeldbank te integreren in hun (mobiele) toepassingen en software. Op die manier kun je onze DAM-software volledig opnemen in de bedrijfsprocessen.

Zadkine
Van der Valk
Catharina Ziekenhuis
Gelre Ziekenhuizen
Zorggroep Oude en Nieuwe Land
National Tourist Routes

Zij hebben gekozen voor onze no-nonsense aanpak

Met vakkennis en enthousiasme werken we inmiddels al een decennium voor een breed scala aan klanten uit diverse sectoren. Ons geheim? Een inspirerende wisselwerking, persoonlijk contact en een supersnel en efficiënt product!

Laat onze klanten je overtuigen en bekijk onze portfolio en referenties:

Onze klanten
Oplossingen
Oplossingen
Contact
Contact