Lees hier cases en interviews met klanten van MediaFiler over hun ervaringen met onze producten en dienstverlening.

Klantcase WS Vallei en Veluwe
Klantcase Gelre ziekenhuizen
CWZ-header-afbeelding
fontys-header-afbeelding
Overzicht-header-RodeKruis
Referenties

Referenties

Porsche Club Great Britain

Het is nog vroeg dag, maar tot nu toe zijn we onder de indruk van onze keuze voor MediaFiler. Het systeem is zeker zeer snel. We hadden behoefte aan een beeldbank die niet vast zou lopen wanneer alle 12.000 leden tegelijkertijd inloggen om bijvoorbeeld de uitslagen van een race te bekijken of de foto’s van Le Mans. Een ander groot voordeel is dat de leden van de club direct vanaf locatie nieuwe foto’s kunnen uploaden naar de beeldbank.
Peter Cook
Porsche Club Great Britain

World Travel Market

MediaFiler is de perfecte Digital Asset Management software voor bedrijven met veel mediabestanden zoals World Travel Market. De beeldbank is nu onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsvoering en snel en eenvoudig in gebruik. Door de eenvoudige interface is een gebruikerstraining niet nodig. Onze medewerkers konden direct aan de slag om de pers en bezoekers de bestanden te leveren die ze nodig hebben.
Paul Nelson
Reed Exhibitions Ltd

Brand Van Egmond

Elke collega die ermee werkt is er heel blij mee en vindt het een fantastisch en efficiënt programma. Door de gebruiksvriendelijkheid van het programma krijgen we nooit vragen van bezoekers over hoe iets werkt. In een korte tijd gebruiken onze zakenrelaties  in diverse landen nu ook de beeldbank. De MediaFiler beeldbank is een algemeen begrip geworden bij BRAND VAN EGMOND, zowel intern als extern. Fantastisch!
Rogier Geytenbeek
Brand Van Egmond