Lees hier cases en interviews met klanten van MediaFiler over hun ervaringen met onze producten en dienstverlening.

Waterschap Vallei en Veluwe

Klantcase Waterschap Vallei en Veluwe
Referenties

Referenties

Brand Van Egmond

Rogier-Geytenbeek
Elke collega die ermee werkt is er heel blij mee en vindt het een fantastisch en efficiënt programma. Door de gebruiksvriendelijkheid van het programma krijgen we nooit vragen van bezoekers over hoe iets werkt. In een korte tijd gebruiken onze zakenrelaties  in diverse landen nu ook de beeldbank. De MediaFiler beeldbank is een algemeen begrip geworden bij BRAND VAN EGMOND, zowel intern als extern. Fantastisch!
Rogier Geytenbeek
Brand Van Egmond

National Tourist Routes Norway

Jarle-Wæhler
Onze gebruikers noemen de beeldbank van MediaFiler visueel aantrekkelijk en vinden het systeem ongelooflijk snel en makkelijk in gebruik.
Jarle Wæhler
National Tourist Routes Norway

Eurosimer Digital

jordi
De beeldbank werd continue door de pers bezocht en er werd 24/7 erg veel tegelijkertijd gedownload, wat allemaal vlekkeloos verliep. Het is dus wel duidelijk dat MediaFiler een belangrijke speler is in de wereld van Digital Asset Management.
Jordi Lorente
Eurosimer Digital, Spanje

GOC

Sjaak Panse
MediaFiler is voor ons de beste deal, door prijs, prestatie, vormgeving, gebruikersgemak en service.
Sjaak Panse
GOC

Porsche Club Great Britain

PCGB_News-Chess-Ringrose
MediaFiler is verbazingwekkend, “it grows on you”. Telkens als we aan MediaFiler support vragen of iets mogelijk is, dan is het antwoord ‘Ja’. En…MediaFiler verandert sneller dan een kameleon! Het is goed om te weten dat we de beeldbank makkelijk kunnen uitbreiden aangezien de collectie blijft groeien.
Ches Ringrose
Porsche Club Great Britain

Agencia Uno

mario-davila-garcia
Alles werkte perfect, we konden de foto’s en beschrijvingen in recordtijd aanleveren bij de pers. Het was een indrukwekkende en geslaagde operatie dankzij MediaFiler.
Mario Dávila
Agencia Uno, Chili

Porsche Club Great Britain

PCGB
Het is nog vroeg dag, maar tot nu toe zijn we onder de indruk van onze keuze voor MediaFiler. Het systeem is zeker zeer snel. We hadden behoefte aan een beeldbank die niet vast zou lopen wanneer alle 12.000 leden tegelijkertijd inloggen om bijvoorbeeld de uitslagen van een race te bekijken of de foto’s van Le Mans. Een ander groot voordeel is dat de leden van de club direct vanaf locatie nieuwe foto’s kunnen uploaden naar de beeldbank.
Peter Cook
Porsche Club Great Britain

World Travel Market

Paul-Nelson
MediaFiler is de perfecte Digital Asset Management software voor bedrijven met veel mediabestanden zoals World Travel Market. De beeldbank is nu onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsvoering en snel en eenvoudig in gebruik. Door de eenvoudige interface is een gebruikerstraining niet nodig. Onze medewerkers konden direct aan de slag om de pers en bezoekers de bestanden te leveren die ze nodig hebben.
Paul Nelson
Reed Exhibitions Ltd