Overheid

Provincie Noord-Holland

Over de Provincie Noord-Holland

De provincie Noord-Holland is economisch gezien een van de belangrijkste provincies van Nederland. De provincie bestaat uit 55 gemeenten met 2,6 miljoen inwoners, 188.000 nationale en 2.800 internationale bedrijven, twee universiteiten , de luchthaven Schiphol, drie multi-disciplinaire zeehavens, vele bekende toeristische attracties en een rijke cultureel leven.

De traditionele open structuur van ‘kustprovincie’ Noord-Holland, heeft altijd bedrijven en mensen van nationaliteiten van over de hele wereld aangetrokken. Tegenwoordig zijn er in de metropool Amsterdam al 2.200 internationale bedrijven en 170 verschillende nationaliteiten. De buitenlandse gemeenschap prijst de meertaligheid van de lokale bevolking en de Provincie Noord- Holland.

Downloaden na toestemming van de corporate communicatie-afdeling

De MediaFiler mediabank van de provincie is verdeeld in drie archieven: Algemeen, Historisch en Corporate Identity. De corporate communicatie-afdeling moet verzoeken voor Corporate Identity beelden eerst goedkeuren voordat men ze kan downloaden voor gebruik.

Button
left
no-repeat;left top;;
auto
5px 10px 10px 5px


center
20