Het Amerikaanse bedrijf Hasbro is de op één na grootste spellen- en speelgoedfabrikant van de wereld. Bekend speelgoed van Hasbro is onder andere My Little Pony en Monopoly, ’s werelds meest populaire bordspel. Hasbro stond in de top 100 van bedrijven om voor te werken in 2013 van Fortune Magazine.

Onze klant, Hasbro Nederland had behoefte aan een gebruiksvriendelijke beeldbank voor haar afnemers in de groot-en detailhandel. Haar klanten moeten het hele jaar door materiaal voor hun promotie-en marketingcampagnes downloaden. Hasbro zocht daarom een beeldbank voor het opslaan en delen van haar digitale bestanden om zo altijd toegang te kunnen bieden tot de meest actuele productfoto’s.

MediaFiler werd geselecteerd als brand management software vanwege de zeer snel up- en downloadtijden van grote hoeveelheden bestanden, ook tijdens piekmomenten zoals productlanceringen en Kerstmis. Daarnaast voldoet de beeldbank van MediaFiler aan de hoge eisen omtrent de beveiliging van de mediabestanden in de retailsector.