De World Travel Market (WTM) London 2015 is weer voorbij. Sinds 2008 gebruikt de organisatie de MediaFiler beeldbank software om de foto’s van het grootste evenement in de reisbranche te delen met de pers. De journalisten gebruiken de foto’s van de WTM uit de persbeeldbank voor drukwerk, online publicaties en blogs.

De wereld rond met MediaFiler

Foto: World Travel Market / Simon Harvey

Het internationaal WTM perscentrum is het grootste terugkerende perscentrum in het Verenigd Koninkrijk. Gedurende vier dagen ondersteunen ze zo’n 3.000 Britse en internationale journalisten. Daarnaast raadplegen ongeveer 5.000 journalisten de online beeldbank van de WTM om persberichten en foto’s van het evenement te downloaden.

Reed Travel organiseert de WTM beurs in London. Ook de tijdens beurzen die zij organiseren in Africa en Latijns-Amerika gebruiken ze de beeldbank software van MediaFiler.

MediaFiler is made in Holland, dus vroegen we Joan Bergman van Amsterdam Marketing bij de Nederlandse stand om even te zwaaien met onze brochure onder de Nederlandse banner – bedankt Joan.

Hollands toerisme en Hollandse software hand in hand!

Foto’s met dank aan World Travel Market